Hiç dizisi oyuncuları kimler? Hiç dizisi hangi kanalda? Hiç dizisinin konusu ne? Tüm merak edilenler…

featured

Blu TV’nin yeni sezon dizilerinden birisi Hiç dizisi oldu. Hiç dizisinin oyuncu kadrosu merak edildi. Peki, Hiç dizisi konusu nedir? Hiç dizisi oyuncuları kimler? Hiç dizisinde TikTok fenomenleri mi rol alacak? Hiç dizisinde sosyal medya fenomenleri mi olacak? Hiç dizisi hakkında bilgiler!

Taylan Meydan ve Caner Topçu, isimli genç isimler Hiç dizisinin başrolünde bulunuyor. Farklı bir format ile yayına hazırlanan dizinin çekimleri de Adana’da yapılıyor.

Taylan Meydan’ı izleyiciler 2019 yılının yaz ekranında atv’de yayınlanan Canevim dizisinden hatırlayacaktır . Diğer başrol oyuncusu Caner topçu ise asker dizisi Nöbet’de bir süre izleyici karşısına çıkmıştı.

Hiç dizisi ne zaman başlayacak?

Hiç isimli yeni dijital dizi 8 bölümden oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli ilginç…Can Teker’in yönetmenliğini üstlendiği dizide Tik Tok isimli sosyal ağda yayınladıkları videolarla ünlenen isimler var.

Doğanay, Uzun Makarna, Semih Varol ve Sera gibi isimler Tik Tok ile ünlendikten sonra şimdi de Hiç dizisinde herkesin dikkatini çekecek

Blu TV’de yayınlanacak olan Hiç dizisi 19 Şubatta sadece BluTV’de yayınlanacak. Resmi twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde:

“Onlarla tanışmanın vakti geldi. #Hiç ilk bölümüyle şimdi sadece BluTV’de. #HiçDizisi”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir