Herkesten darbe yiyen Hadise’ye bir şok da Acun Ilıcalı’dan! O Ses Türkiye’de Hadise’nin yerine Aleyna Tilki mi geliyor?

featured

Ünlü şarkıcı Hadise’nin, 2019 yılında Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiası konuşulmaya devam ediyor. Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre; Hadise, basına yansıyan haberlerden sonra O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden feragat etmek zorunda kaldı. Kulislerde konuşulan iddiaya göre, Hadise’nin yerine jüri koltuğuna Aleyna Tilki oturacak.

Ne olmuştu?

Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün, Kelebek ekinde kaleme aldığı yazısında, “Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab’ın davetiyle Miami’ye gidiyor, ve son gidişinde Zarrab’ın evinde Hadise’yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş’e her şeyi anlatıyor” iddiasında bulunmuştu.

Hadise ve Reza Zarrab arasındaki yasak aşkı Ebru Gündeş’e söyleyen kişi ünlülerin falcısı Şengül Boybaş çıktı!

Yasak aşk iddialarının ardından yaptığı açıklamada “Kimse benim şerefimi ve namusumu lekeleyemez” diyen Hadise konuyla ilgili yapılan haberlere yayın yasağı getirtmek istemiş ancak talebi mahkeme tarafından reddedilmişti.

Reza Zarrab haberlerini kaldırtmak isteyen Hadise’ye bir darbe de mahkemeden geldi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir