Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan’dan kahkaha tufanı! Sinema salonları yıkıldı

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan filmi bugün vizyona girdi. Başrollerinde İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş ve Orhan Aydın'ın yer aldığı film seyirciden tam puan aldı.

featured

Başrolünde İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş ve Tuna Orhan’ın yer aldığı ‘Hep Yek’ serisinin son filmi ‘Hep Yek 5’in galası Torun Center’da gerçekleşti. Gecede yapımın oyuncuları tam kadro boy gösterdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bugün vizyona giren Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan filmi seyircinin ilgisini çekti. Vizyona girdiği ilk günden sosyal medyada gündem olan film izleyiciye kahkaha tufanı yaşattı. Sinema salonları izleyenlerin kakalarıyla şenlendi.

HEP YEK 5: BİZİM ŞEYİMİZ Mİ ALTAN FİLM KONUSU

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan filmi, yeni çıkan Ali Kapan ve adamlarından kendilerini kurtarmaya çalışan Altan ve Gürkan’ın hikayesini anlatıyor. Hapsedilen Ali Kapan ve adamları, özgürlüklerine kavuştuktan sonra Altan ve Gürkan’ın intikamını almak için peşine düşerler.

Aynı zamanda Gürkan’ın amcası Ferruh’un yardımı ile aşiretin koruması altında güvende olacaklarını düşünürler. Ancak, kendilerini yasadışı göçmenlerden daha kötü bir durumda bulurlar. Altan ve Gürkan, içinde bulundukları durumdan kendilerini kurtarmaya çalışırken çeşitli maceralara atılırlar.

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan filmi, adından da anlaşılacağı gibi serinin 5. filmidir. Filmde argo replikler ve cinsel sahneler olduğu için 16 yaş ve altında olan kişiler için uygun değildir.

HEP YEK 5: BİZİM ŞEYİMİZ Mİ ALTAN OYUNCULARI

Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan filminin oyuncuları şu şekildedir;

İnan Ulaş Torun – Altan Karakteri
Önder K. Açıkbaş – Gürkan Karakteri
Emir Benderlioğlu – Kolsuz Sükrü Karakteri
Cansu Fırıncı – Nuri Karakteri
Sermiyan Midyat – Ceberruh Karakteri
Tuna Orhan – Necmi Karakteri
Orhan Aydin – Ali Kapan Karakteri
Şahin Sarsu
Serkan Şengül – Serkan Karakteri
Ali Baykuş – Hamza Karakteri
Gökhan Güneş – Samet Karakteri
Ömer Naci Boz – Laz Taksici Karakteri

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir