Henry Cavill’e Superman şoku! Yaşlandığı için oynatmadılar…

Hollywood ve sinema severler dün akşam saatlerinde açıklanan bir haberle büyük bir şok yaşadı. Yıllardır canlandırdığı Superman rolüne dönmek için büyük heyecan yaşayan Henry Cavill, bu rolü oynayabilmek için çok ses getiren dizisi The Witcher’dan bile ayrılmıştı. Ancak hiçbir şey ne onun ne de hayranlarının beklediği gibi gerçekleşmeyecekti.

featured

Henry Cavill, çok sevildiği Superman rolüne büyük dönüşünü iki ay önce kendisi duyurmuş, en son DC evreni filmi Black Adam’ın Film sonrası sürpriz bölümünde de görününce bu haberin kesin gerçekleşeceği düşünülmüştü. Ancak hayranların merakla beklediği bu geri dönüşün asla gerçekleşmeyeceği dün akşam belli oldu ve hem Cavill hem de onu yeniden bir Superman filminde başrolde görmeyi bekleyen hayranları kelimenin tam anlamıyla yıkıldı.

39 yaşındaki yakışıklı aktörün kaderi Superman’in yayın haklarına sahip DC Films ve Warner Bros.’un, filmlerin başına James Gunn ve Peter Safran’ı sorumlu olarak atamasıyla belli oldu. 2013’te Man of Steel, 2016’da Batman v. Superman: Dawn of Justice ve 2017’de Justice League’de Superman’i canlandıran aktör, dün akşam Instagram’da 23 milyona yakın takipçisine kötü haberi kendisi verdi.

KÖTÜ HABERİ KENDİ DUYURDU

“Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve bu üzücü bir Haber millet. Superman olarak geri dönmeyeceğim.” Bu açıklamadan sonra Gunn ve Safran’ın DC Genişletilmiş Evren ve sonrası için planlarını bu hafta Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav’a sunmaları gerektiği bildirildi. Warner Bros.’daki ‘büyük sarsıntı’ DC Films, Henry Cavill’in Superman olarak geri dönmeyeceğini açıklamasıyla devam etti.

 

39 yaşındaki Cavill, en son Warner Bros. Yapımı bir diğer süper kahraman filmi Black Adam’ın sonunda Superman olarak görünmüştü. Superman ile Dwayne Johnson’ın Black Adam’ı arasındaki bir hesaplaşmayı konu eden bu sahne, herkesi Henry Cavill’in seriye dönüşünün müjdesi olarak sevindirmişti. Ancak bu sahne James Gunn ve Peter Safran’ın başa getirilmesinden önce çekilmişti ve durum henüz belli değildi. Bu yüzden de erken sevinen herkes yanılmış oldu. Henry Cavill’in kendisi de dahil…

BİR ÖNCEKİ FİLMDE GÖRÜNCE HERKES YANILMIŞ OLDU

Başarılı aktör “Stüdyo tarafından ekim ayında işe alınmadan önce geri döndüğümü duyurmamdan sonra bu haberi almak pek kolay olmadı ama hayat bu” diye seslendi hayranlarına ve ekledi “Nöbet değişimi zaman zaman karşılaştığımız bir şey. Buna saygı duyarım. James ve Peter’ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar ve bolca başarı diliyorum.”

Henry Cavill

 

Oyuncu, serinin geleceğinden bahsetmeden önce ‘yıllardır yanında olanlara’ hitap ederek “Artık biraz yas tutabiliriz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir