Kandil’den HDP’ye yeni talimat: “Faturaları bahane edip sokak eylemleri başlatın”

Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin, Türkiye'yi karıştırmak için uygulayacağı yeni kirli plan deşifre oldu. HDP Genel Merkezi'nden örgütlere gönderilen yazıda skandal talimatlara yer verildi.

featured

Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı konumundaki HDP, terör üssü Kandil’den gelen talimatları uygulamaya devam ediyor. Kandil’deki terör örgütü elebaşlarının direktifleri doğrultusunda politika geliştiren HDP’nin sıradaki kirli planı “halkı sokağa dökmek”.

“FATURALARI BAHANE EDİN”

HDP’nin Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz imzasıyla örgütlere gönderilen talimatta sivil itaatsizlik eylemleri için çağrı yapıldı. Yazıda ayrıca işçilerin zam talebi, sendikal eylemler, STK protestoları gibi eylemlerin de sahiplenilmesi için talimat verildi.

 

‘ÖZ YÖNETİM’ VURGUSU

HDP tarafından örgütlere gönderilen talimat yazısında ayrıca ‘öz yönetim’ vurgusu da yapıldı. HDP örgütlerinin önümüzdeki günlerde artması beklenen gösterileri ‘yerelin özgünlüğü de dikkate alınarak’ sahiplenmesi ve parti ambleminin olmadığı pankart, döviz vb. görsellerin kullanılması da istendi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir