Hazal Kaya’nın kendi galasında giydiği tulum olay oldu: Pantolonun düğmeleri açık kalmış!

Hazal Kaya'nın başrol oynadığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin galası dün akşam yapıldı. Galada iki farklı kıyafet giyen oyuncunun fermuar detaylı tulumu sosyal medya kullanıcıları tarafından hiç beğenilmedi. Kaya'nın kıyafeti için "Dükkan açık kalmış, bu nasıl moda oldu" yorumları yapıldı.

featured

Hazal Kaya‘nın başrol oynadığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galası dün akşam yapıldı. Galada iki farklı kıyafet giyen oyuncunun fermuar detaylı tulumu sosyal medyada çok konuşuldu.

KIYAFETİ HİÇ BEĞENİLMEDİ

31 yaşındaki Hazal Kaya, önde mavi renkteki bir abiye elbise giydi. Oyuncu daha sonra da fermuar detaylı özel tasarım bir tulum tercih etti. Elbisesiyle çok beğenilen Kaya, tulumuyla da hiç beğenildi. Kaya’nın fermuar detaylı tulumu için “Düğmesi kopmuş gibi” ve “Dükkanın açık kalmış” yorumu yapıldı.

DÜKKANIN AÇIK KALMIŞ YORUMLARI YAĞDI

Geceye ilk önce açık mavi abiye bir elbiseyle katılan Kaya, after partide kıyafetini değiştirdi. Üzerine sarı renklerde transparan bir bluz giyen güzel oyuncu, altına aynı renkte bir pantolon tercih etti. Ancak pantolonun düğmeleri ve fermuarını açıkta bıraktı.

Kaya’nın bu tarzı sosyal medyada çok konuşuldu. Kaya için birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir