Hazal Kaya 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi. O sahneye yorum yağdı!

Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Netflix yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı, sonunda Netflix'e geldi! 'Midnight at the Pera Palace' kitabından uyarlanan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı sahneler sosyal medyada gündem oldu.

featured

Başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in paylaştığı; Charles King’in aynı adlı romanından uyarlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı Netflix’te yayınlandı. Dizide Atatürk sahneleri izleyenler tarafından çok beğenildi.

ATATÜRK SAHNESİNE YORUM YAĞDI 

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi konuyla izleyicilerin dikkatini çekti. Dizide yer alan Atatürk sahneleri izleyiceler tarafından çok beğenildi.  Dizide Atatürk karakterini Hakan Dinçkol canlandırıyor.

“KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Pera Palas’ta Gece Yarısı galasından sonra İnstagram’da paylaşım yapan Hazal Kaya; “Bu diziyle ilgili her şey ama her şey başından beri rüya gibi zaten. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Kamera önünde ve arkasında şahaneler yaratan bu inanılmaz ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte nice maceralara. Sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

84 MİLYONUN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Pera Palas’ta Gece Yarısısı dizisinde Hazal Kaya’nın Atatürk’e sarıldığı sahneler gündeme düştü. Diziyi izleyenler Twitter’dan Hazal Kaya’nın 84 milyonun hayalini gerçekleştirdiğini söylediler.

İŞTE İZLEYENLERİN YORUMLARINDAN BAZILARI;

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir