Hayatımın Şansı Yonca kimdir? Hayatımın şansı dizisi uyarlama mı? Şifanur Gül hakkında her şey…

FOX TV ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanacak olan Hayatımın Şansı dizisinde Yonca karakterine kimin hayat verdiği merak ediliyor. Peki Hayatımın Şansı dizisinin Yonca'sı Şifanur Gül kimdir?

featured

FOX TV ekranlarının NTC Medya imzalı, heyecanla beklenen Hayatımın Şansı dizisinin yönetmenliğini Cemal Şan üstleniyor. Senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Dizinin konusu ise kızı ile hayata tutunmaya çalışan genç yaşlarda bir annenin hikayesini anlatıyor.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yonca, küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır.

Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır…

Merakla beklenen dizinin ilk bölümüne az bir zaman kala, Yonca karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak konusu… Fragmanları ilgiyle takip edilen dizide Yonca karakterini Şifanur Gül canlandırıyor. Peki Şifanur Gül kimdir?

ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

1995 yılında Ankara’da dünyaya gelen Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezun olmuştur. Genç oyuncu, henüz lise zamanında oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

 

Tiyatro oyuncusu olarak görev alırken Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar’ın dikkatini çekmiştir. Böylece 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde kadın başrol oyuncusu oldu ve dizide Eylül karakterini canlandırdı.

Genç isim, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterine hayat vermiştir. Sonrasında ise Cam Tavanlar dizisinde oyuncu kadrosunda yer almıştır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir