Havuzda bikini üstü düşen Ana Paula Coutinho, sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldü!

featured

Sonbahar mevsimini yaşayan Güney Amerika ülkesi Brezilya’da, Sao Paolo yakınlarındaki Itapecerica da Serra’da bir grup genç havuz partisi yapıyordu.

Havuzda eğlenenler arasında 24 yaşındaki Ana Paulo Coutinho ve sevgilisi Nikolas Iori Maichon da vardı. Partiye katılanlar için her şey normal geçiyordu.

Bikinisinin üstü düştü

Havuza atlayan Ana Paula Coutinho beklenmedik bir kaza yaşadı, bikinisinin üstü düştü. Çığlık atan genç kadın, ortaya çıkan göğüslerini kapatıp bikini üstünü tekrar giydi.

Ancak Ana Paula’nın sevgilisi Nikolas Iori Maichon, genç kadını göğüslerini bilerek açmak ve partiye katılanlara göstermekle suçladı. Paula’nın sevgilisi ardından canice saldırıya geçti.

Eve götürüp dövdü

Brezilya medyası, Maichon’un sevgilisini parti yapılan havuzda dakikalarca dövdüğünü ve otomobiline zorla bindirerek evine götürdüğünü bildirdi. İddialara göre şiddet evde de sürdü ve bir süre sonra Ana Paula’nın vücudu hiçbir tepki vermemeye başladı.

Annesinden yardım istedi

Kendi annesini arayan Maichon, genç kadını bu kez hastaneye götürdü. Hastaneye varıldığında Ana Paula çoktan can vermişti, Nikolas Iori Maichon cesedi hastaneye bırakıp kendi annesi koridorda beklerken kaçtı.

Katil sevgili ve yanında zorla sürüklediği Ana Paula’yı eve girerken gören görgü tanıkları, polise genç kadının halen canlı olduğunu aktardı. Katil genç kadının ailesini aradı, aldığı alkol yüzünden havuza düştüğünü, ardından yaptığı suni solunumla hayata döndürdüğü yalanını söyledi.

Acil servisten kaçtı

Maichon, telefon konuşmasında ayrıca evine getirdiği Ana Paula’nın kusmaya başladığını ve acil şekilde hastaneye gittiklerini de savundu.

Haberi alan kurbanın yakınları hastaneye koştuklarında, yalnızca katilin annesiyle karşılaştılar. Nikolas Iori Maichon, çoktan acil servisten kaçmıştı.

Otopsi raporu şiddeti doğruladı

Kurbanın yakınları durumdan şüphelendi, yapılan otopsi şüpheleri haklı çıkardı. Doktorlar, Ana Paula’nın ölmeden önce başına bir darbe almış olabileceğini söylüyor.

Genç kadının yakınları, Maichon’un uzun süredir Ana Paula’ya karşı saldırgan olduğunu ifade ediyor. Yerel medyaya konuşan kurbanın kız kardeşi, Maichon’u ‘canavar’ olarak tanımladı, polis kayıplara karışan katili bulmak için insan avı başlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir