Havalar ısınınca İzmir’i b.k kokusu sardı! Ekşisözlük yazarları CHP’li Tunç Soyer’e isyan etti

Havaların ısınmasıyla artan İzmir’deki kötü koku Ekşisözlük yazarlarını da çıldırttı. Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’e tepki üstüne tepki geldi.

featured

CHP’nin kalesi İzmir’de yıllardır çözülemeyen kötü koku, havaların ısınmasıyla çekilmez bir hal aldı. Ekşisözlük yazarları kötü koku sorununu yıllardır çözemeyen CHP’li belediyelere ve Tunç Soyer‘e tepki gösterdi.

1999 yılından beri CHP’li isimler tarafından yönetilen İzmir Büyükşehir Belediyesi, solcuların da tepkisini çekti. Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’i lağım kokusu sardı. Alt yapı çalışmaları yerine, milletin parasını heykele harcayan Tunç Soyer, tepkilerin odağı haline geldi.

CHP’li Tunç Soyer, Paris’te keyif çatan PKK’lı akademisyen Ayşen Uysal’ı maaşa bağlamış

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, sol camiaya yakın ekşisözlük yazarlarını da çıldırttı.

Tek icraati heykel dikmek olan CHP’li Tunç Soyer, alt yapı yatırımlarının yetersizliği ve yandaş ihaleler nedeniyle tepki çekmeye devam ediyor. Şehirdeki heykellerin sayımına bile milyonlar harcayan CHP’li belediye yandaşlarını semirtirken vatandaşların sorunlarını görmezden geliyor.

Sokak köpeklerinin Tunç Soyer’i kovaladığı görüntü gündem oldu

Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’i lağım kokusu sardı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle, milletin parasını heykele harcayan Tunç Soyer, tepkilerin odağı haline geldi.

İzmir’de yayılan b.k kokusu AK Parti düşmanlığı nedeniyle “biz kokudan razıyız” ifadelerinin kullanılmasına bile neden oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir