Sapık dede Hasan Yağal’ın rezillikleri bitmiyor! Tecavüzden dünyaya gelen ablayı da taciz etmiş…

featured

Türkiye, Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümündeki sır perdesinin aralanmasını bekliyor. Her gün yeni bir iddianın ortaya atıldığı olayda dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın, gelinine tecavüz ettiği, bu tecavüzden Ayşe Yağal’ın dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı.

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümü tüm Türkiye’yi kahrederken Hasan Yağal’ın tutuklanmasıyla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı.

Mersin Barosu’ndan Müslüme Yağal açıklaması! “Dedesi, babası çıktı” haberlerine yalanlama…

Sabah’ta yer alan habere göre, anne Selvi Yağal ifadesinde, Hasan Yağal’ın, eşi askerdeyken kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve 14 yaşındaki Ayşe Yağal’ın bu saldırı sonrasında dünyaya geldiğini iddia etti. Dedenin tecavüzden doğan Ayşe Yağal’a dda cinsel taciz de bulunduğu kız çocuğunun “Dedem beni sıkıştırırdı” dediği öğrenildi.

3 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI

Müslüme’nin ölümü sonrasında tutuklanan Hasan Yağal’ın, 3 ayrı suçtan tutuklandığı öğrenilirken, dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın tutuklanma sebebinin, ‘kasten öldürme’, ‘cinsel saldırı’ ve ‘cinsel istismar’ suçları olduğu ortaya çıktı.

Müslüme Yağal soruşturmasında flaş gelişme! Hasan Yağal’ın tutuklanma nedeni açıklandı…

“DEDEM BENİ SIKIŞTIRIRDI”

Anne Selvi Yağal’ın ifadesinde, dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın eşi askerdeyken kendisine tecavüz ettiğini, Müslüme’nin ablası Ayşe Yağal’ın da onun çocuğu olduğunu iddia ettiği bilgisine ulaşılmıştı.

Ayrıca, Hasan Yağal’ın 14 yaşındaki Ayşe Yağal’ı da taciz ettiği bilgisi edinilirken, Ayşe Yağal’ın, “Dedem beni sıkıştırırdı” dediği öğrenildi.

DETAYLI OTOPSİ İSTANBUL’DA YAPILACAK

Mersin’de yapılan otopsi sonrasında Müslüme’nin cenazesi İstanbul’a gönderilecek. İstanbul’da yapılacak detaylı otopsi sonrasında küçük Müslüme’nin ölüm nedeni ve tecavüze uğrayıp uğramadığı belirlenecek.

KARDEŞLER KORUMA ALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın Mersin’de ölü bulunması sonrasında, ailenin diğer 4 çocuğunun bakanlığa bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alındığını, annenin ise kadın konukevine yerleştirildiğini duyurdu.

Aile Bakanlığı’ndan flaş Müslüme Yağal açıklaması! Koruma altına alındılar…

“ÖPMÜŞ OLABİLİRİM”

Öte yandan, tutuklandıktan sonra Gülnar Cezaevine gönderilen Hasan Yağal ile ilgili çıkan haberlerin ardından cezaevinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı bilgisi edinildi. Tek kişilik hücrede kaldığı bilgisi edinilen Yağal’ın, olası bir saldırıya karşın hücresinden çıkartılmadığı öğrenildi.

Müslüme’nin boynundaki tükürük izine Hasan Yağal’dan iğrenç savunma: “O benim torunum, öpmüşümdür”

Ayrıca, Yağal’ın hücresinin bulunduğu alanların tamamında kamera ile üst düzey koruma yapıldığı belirtildi. Yağal’ın ifadesi sırasında Müslüme’nin boynunda tükürük örneğinin çıkmasıyla ilgili soruya ise, “Torunumu çok seviyorum. Boynundan öpmüş olabilirim. Bunda abartılacak bir şey yok” dediği de edinilen bilgiler arasında.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

Gülnar Cezaevine gönderilen Hasan Yağal ile ilgili çıkan haberlerden sonra cezaevinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Tek kişilik hüvcrede kaldığı öğrenilen Yağal’ın olası saldırıları karşın hücresinden çıkarılmadığı öğrenildi. Hücresinin bulunduğu alanların tamamında kamera ile üst düzey koruma yapıldığı belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir