Kırşehir’de kız arkadaşı Şeyma Demir ile katledilen Hasan Aydoğan’ın cesedi hala bulunamadı

Kırşehir’de 25 Mart’ta kayıp başvurusu yapılan ve kız arkadaşı ile öldürüldükleri ortaya çıkan Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları 10. gününde sürüyor.

featured

Kırşehir’de 25 Mart günü ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Hasan Aydoğan’ın (21) kız arkadaşı Şeyma Demir (18) ile birlikte Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olan 2 kişi tarafından öldürülüp Kızılırmak’a atıldığı ortaya çıkmıştı.

Dehşet veren olayın ertesi gününde Şeyma Demir’in cansız bedeni çalılıklara takılmış halde Kızılırmak kenarında bulunmuştu. Hasan Aydoğan‘ı bulmak için çevre illerden getirilen ekiplerle arama çalışması yapılıyor.

 

SU SEVİYESİ DÜŞÜRÜLDÜ

Su sıcaklığının düşük olması nedeniyle dibe çöktüğü tahmin edilen Hasan’ı bulma çalışmalarına çevre illerden profesyonel ekipler görevlendirildi. Bölgede ayrıca jandarma, emniyet, AFAD ve UMKE ekipleri kadavra köpekleriyle birlikte 8 dalgıç, 6 araç, 3 bot ve 1 drone ile tarama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarına Yamula Barajında kapaklar kapatılırken, Hirfanlı Barajında açılarak suyun debisi düşürülmüştü.

hasan aydoğan

VALİ AKIN YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Arama çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Valisi İbrahim Akın, “Hasan Aydoğan’ı arama çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor ve sabırla devam edecek.” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir