Hangisi daha kötü? Ezel’in Eyşan’ı mı, Sadakatsiz’in Asya’sı mı?

featured

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un oynadığı, Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz’de Asya karakterine hayat veren Cansu Dere’nin hayatı, eşi Volkan’ın kendisini aldattığını öğrenmesiyle değişti. Cansu Dere ve Sadakatsiz dizisi sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor…

Kenan İmirzalığolu’nun canlandırdığı Ezel karakteri, çok sevdiği Eyşan tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılmıştı. Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Ezel, 2009’da yayınlamaya başlamış ve 2 sezon sürmüştü.

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri. Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek.

Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

https://www.youtube.com/watch?v=Hv0BRFgKvn0

https://www.youtube.com/watch?v=3fVBToMvGBg

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir