“Külotla sahneye çıkmayın” kavgası büyüyor! İzzet Yıldızhan’dan Hande Yener’e yanıt…

İzzet Yıldızhan'ın Hande Yener, Gülşen, Hadise gibi ünlülere ithafen "Külotla sahneye çıkmasınlar" şeklindeki sözleri tartışma yarattı. Yıldızhan, bu açıklamasından sonra isim vermeden kendisini hedef alan Hande Yener'in, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor" paylaşımına sert çıktı.

Hadise, Gülşen ve Hande Yener konserlerindeki performansından çok tercih ettiği kostümler gündem olmaya devam ediyor. İzzet Yıldızhan da kadın sanatçıların sahne kıyafetleri için “Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı” dedi.

“ÜLKEYE REZİL OLANLAR AHKAM KESİYOR”

Yıldızhan’ın açıklamasından sonra Hande Yener, “Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar… En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google’a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri” mesajını yazdı.

Açıklamalarıyla tepki çeken İzzet Yıldızhan, bugün tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. “Her şeyi cevaplayacağım” diyen Yıldızhan çok konuşulacak açıklamalarına devam etti.

“YÜREĞİ VARSA PAYLAŞIMINA İSİM YAZSIN”

İzzet Yıldızhan, kendisine kötü yorum yapanlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Hande Yener’e cevap veren şarkıcı, “Açıklamamda kimsenin adını vermedim. Hande Yener için söylemedim bunu. Eğer yüreği varsa paylaşımına ismimi yazacak. Bana soru sorulduğunda asla isim vermedim. Hande Yener’in benim için yazdıklarını hakaret sayarım. Hakkı yok yani. Doğru bulmadığı bir konuda beni eleştirebilir ama ölçü olmalı” dedi. Uzun zamandır hakkında suçlamalar olduğunu söyleyen İzzet Yıldızhan, “Beni linç edenlerin hepsi ceza alacak. Hepsinin hakkında dava açıldı” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir