Oryantal yaptığı için kanaldan kovulan Hande Sarıoğlu: “Ertan Süzgün ile kavga edip boşandık”

Oryantal yaptığı için televizyondaki işinden olan Hande Sarıoğlu Ertan Süzgün ile birlikte Youtube'da program yapıyordu. Çok konuşulan programlara imza atan ikili kavga etti. Hande Sarıoğlu takipçilerini şaşırtan bir açıklama yaptı.

hande sarıoğlu

Habertürk TV’den olaylı kovulmasıyla tanınan Hande Sarıoğlu hayranlarına kötü haberi verdi.

hande sarıoğlu

EŞİYLE YOUTUBE VİDEOLARI ÇEKİYORDU

Kişisel Instagram hesabından yayınladığı oryantal dans videosundan dolayı Habertürk’teki işine son verilen Hande Sarıoğlu, YouTube’da Ertan Süzgün ile program yapmaya başlamıştı. Programda tavırları ve kıyafetleriyle Sarıoğlu sansasyon yaratmaya devam ediyor.

hande sarıoğlu

DANS VİDEOSU VİRAL OLMUŞTU

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu son programına dans hocasını Aleyna Çalışkan’ı davet etmişti.

Sarıoğlu alıştırma yaparken Ertan Süzgün’ü de arkasına oturtmuştu. Programda yaşananlara takipçilerinden de birbirinden ilginç yorum gelmişti.  Çoğu takipçi yorumlara “Ertan’ın zor anları”, “Ah Ertan ah”, “Ertan’ın şanslı günü” gibi notlar düşmüştü.

hande sarıoğlu

“ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN DOLAYI BOŞANDIK”

Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına kötü haberi verdi. İşte o paylaşım…
“Arkadaşlar yeni bölüm yayında ama bir farkla. Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık, 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum.”

 

hande sarıoğlu

Sarıoğlu’nun paylaşımına ‘Ertan gider Mertan gelir , Durmak yok Hande ile devam’, ‘Yastıklar babasız kaldı’, ‘Böylede tadı olmaz ama ya’, ‘Yeni Ertan olalım öyleyse’, ‘Ertan yoksa yastıklara gerek kalmadı ‘ yorumları yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir