Sessiz ihanet! Fantezi yapımcısı Hande Karacasu, Ümit Özdağ’ı sattı Kemal Kılıçdaroğlu’na gitti

Sessiz İstila isimli provokasyon filmlerinin yapımcısı ve yönetmeni Hande Karacasu, Ümit Özdağ'ı satıp Kemal Kılıçdaroğlu'na sığındı. Bugüne kadar Özdağ'ın fantezi senaryolarına yönetmenlik yapan Hande Karacasu, son provokasyon filmi Sessiz İstila 4'ün finalinde HDP ile yakın bir siyaset izleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun reklamını yaptı.

featured

Bugüne kadar girdiği her işten yeteneksizliği ve uygunsuz tavırları nedeniyle kovulan Hande Karacasu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partililerin sayesinde adını duyurduktan sonra kapağı CHP’ye attı. Özdağ’ın verdiği parayla filmini çeken ve Zafer Partililerin sosyal medya desteğiyle reklamını yapan Karacasu’nun son filminin finalinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu kullanması şaşkınlık yarattı.

‘HANİ ÜLKÜCÜYDÜN HANDE?’

Türk milletinin geleceği için film çektiğini söyleyen ve kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlayan Hande Karacasu’nun filminin finalinde HDP ile yakın bir politika izleyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun cümlelerine yer vermesi tepkileri de beraberinde getirdi.

hande karacasu

ZAFER PARTİLİLERE HAKARET ETTİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile anlaşarak CHP’ye geçtiği iddia edilen Karacasu’nun kendisine tepki gösteren Zafer Partililere sosyal medyadaki sohbet odalarında ağır hakaretler ettiği belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir