Hande Fırat’ın yerine ‘Gece Görüşü’ programını sunan Başak Şengül, Fırat’ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı

featured

Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk’te yayımlanan Gece Görüşü’nün sunucusu Hande Fırat, geçtiğimiz gün evinde kaza geçirmişti. Geçirdiği kaza nedeniyle yayına çıkamayan Fırat’ın yerine Başak Şengül ekrana çıktı. Başak Şengül, Hande Fırat’ın önümüzdeki hafta ekranda olacağını söyledi.

Fırat’ın birbirine yapışan bulaşık makinesi parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcıların patlaması sonucu iki gözünde de hasar oluştu.

Serum ve kortizon tedavisi uygulanan Hande Fırat’ın, doktorların tavsiyesi üzerine güneş gözlüğü ile antibiyotik kullandığı bildirildi.

Geçirdiği kaza nedeniyle Hürriyet gazetesindeki yazılarına ara veren Fırat, CNN Türk’te perşembe akşamları yayımlanan Gece Görüşü’ne de çıkmadı.

Fırat’ın yerine Başak Şengül, “Akıl Çemberi” programını ekrana taşıdı. Şengül “Hande Fırat bir ev kazası geçirdiği için bugün yayına çıkamadı ama haftaya büyük ihtimalle ekranda olacaktır.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir