Hande Erçel’den 2 milyon TL’lik tekne keyfi! Ablası ve yeğeni Mavi ile birlikte 15 kişiyi tatile çıkardı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda düzgün fiziğini gözler önüne seren oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel, eniştesi, yeğeni Mavi ve arkadaşlarının olduğu bir tekne tatiline çıktı. Erçel'in tatilde 2 milyon TL ödediği iddia edildi.

featured

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Hande Erçel, geçtiğimiz haziran ayında tatil sezonunu açmıştı. Instagram’da 28 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu, bikinili pozlarıyla adından söz ettirmişti. Erçel, çıktığı tatilden taş detaylı 10 bin TL’lik siyah bikinisiyle çekilen pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmemişti.

Hande Erçel jipin üstündeki pozlarıyla büyüledi! Derin yırtmacı nefes kesti

ÇEŞME’YE TATİLE ÇIKMIŞTI

Hande Erçel, kendisinden iki yaş büyük ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi, meslektaşı ve yakın arkadaşı Şükran Ovalı ile İzmir Çeşme’de objektiflere yansıdı. Siyah bikini ve şapkası ile deniz kenarında yeğeni ile oynayan Erçel, keyifli halleri ile dikkat çekmişti. Gün boyu yeğeniyle ilgilenen Erçel, denize girmeden akşama doğru beach’ten ayrılmıştı.

15’TEN FAZLA KİŞİYE SPONSOR OLDU

Yazın son günlerini değerlendirmek isteyen Hande Erçel’in, ailesi ve arkadaşları için tekne kiraladığı öğrenildi. Başta ablası Gamze Erçel ve Aralık 2019’da dünyaya gelen yeğeni Mavi olmak üzere ailesi ve arkadaşlarından oluşan 15’den fazla kişiyi tatile çıkardı. Oyuncunun, bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir