Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında neler oluyor? Çekimlere neden ara verildi?

featured

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aralarına kara kedi girdiği iddia edildi. İddiaya göre kavga sebebiyle çekimler yarıda kaldı.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aralarına kara kedi girdiği iddia edildi.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in kavgasının ardından çekimler yarıda kesildi.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, haklarında “Birlikteler mi, değiller mi?” dedikoduları hiç eksik olmayan rol arkadaşları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in arasına kara kedi girmiş! Aldığım duyumlara göre araları açıldığı için sette kavga eden ikili yüzünden çekimler yarıda kesilmiş.

Aralarına giren “kara kedi”nin ne olduğunu öğrenemedim ama yapım şirketi, setin tatil edilmesini Hande Erçel’in boyun rahatsızlığına bağlamış. Bir süre önce boynunu inciten ve boyunlukla gezen güzel oyuncu, ağrıları arttığı için çekimlere devam edemeyeceğini söyleyip birkaç gün izin istemiş.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir