Hande Erçel ve Ece Erken’le davalık olan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yine kaşınıyor! Bu kez karşısına Bülent Ersoy’u aldı…

featured

Hande Erçel sosyal medyada fotoğrafını paylaşıp ‘bazlama surat’ diye yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Oyuncu, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde Kılınç’ın fiziksel özelliklerini aşağıladığını, çektiği videolarda kendisiyle dalga geçtiğini öne sürerek cezalandırılmasını istemişti. Mahkeme, hakaret suçu işlediği gerekçesiyle Kılınç’a 109 gün adli para cezası verdi.

Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, evinin önündeki arabalara zarar veren Erken’in görüntülerini sosyal medyada paylaşmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay sonrası sosyal medya fenomeni Alp Kılınç,”Ananı avradını, Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin önüne gelip arabalarının aynalarını kırmış”, “Karantinaya alınınca son 1 haftada görüştüklerinizin adı isteniyormuş. Kim kimin metresi açıkça gözükecek” şeklinde paylaşımlar yaptı. Erken, bunun üzerine Kılınç’tan şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şimdi de karşısına Bülent Ersoy’u aldı

Ünlülere hakaret ederek gündeme gelmeye çalışan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, yaptığı son paylaşımla bu defa Bülent Ersoy’u karşısına aldı.

Erken, bunun üzerine Kılınç’tan şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tava reklamı yapılan bir paylaşımı eleştiren ve reklamda kullanılan ışıltılı efektleri Bülent Ersoy’un kullandığı efektlere benzeten Alp Kılınç bu paylaşımının altına Bülent Ersoy’dan yanıtlar gelince ne cevap vereceğini şaşırdı.

Kılınç ile Ersoy arasında şu diyalog geçti:

Alp Kılınç: Basmış tavaya Bülent Ersoy’un ışıltılı efektini bir de swipe up diyo siz nasıl dolandırıcısınız ya!

Bülent Ersoy: Ne esprisi, beni tavaya mı benzettin? Tava mı diyorsun bana?

Alp Kılınç: Ablam yok yok kurban olduğum hani sen ağzına yüzüne böyle makyajlar yapıyorsun ya ışıltılı ışıltılı ona benzetmişim. Yani esprilik, komiklik, şakacılık anladın mı abla! Kötü bir şey yok yani!

Bülent Ersoy: Beni o yorumun içinden çıkart yoksa avukatımla görüşürsün terbiyesiz…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir