Hande Erçel-Kaan Yıldırım aşkı belgelenmişti! Ünlü oyuncudan dikkat çeken hamle…

Geçtiğimiz haftalarda set arkadaşı Kerem Bürsin’le olan ilişkisini noktalayan Hande Erçel, bir başka oyuncu arkadaşı Kaan Yıldırım’la aşk yaşamaya başladı…

featured

Güzel oyuncu Hande Erçel, sette tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktalamıştı. Özel hayatıyla sık sık magazinde yer alan Hande Erçel, kısa süre içinde aşk bombasını patlattı. Hande Erçel; geçen aylarda Hadise ile olaylı ilişkisi sona eren, eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım’a gönlünü kaptırdı. Aşk haberleri magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ile gecelerde eğlenirken görüntülenmişti ama ikili aşk haberlerini yalanlamıştı. Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşkı belgelendi. Genç çift Londra sokaklarında görüntülenmişti. Erçel, önceki gün Etiler’deydi. Ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında sorulan sorulara “Her şey yolunda” diye cevap vererek beraberliği doğruladı. Erçel, Yıldırım’la yaptığı tatil için “Çok keyifliydi” dedi.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile ayrılığının üzerinden çok geçmeden oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta Yıldırım ile Londra sokaklarında görüntülenmişti.

Erçel, önceki gün Etiler’deydi. Ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında sorulan sorulara “Her şey yolunda” diye cevap vererek beraberliği doğruladı.

Erçel, Yıldırım’la yaptığı tatil için “Çok keyifliydi” dedi.

Öte yandan; Aşk haberleri magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ile gecelerde eğlenirken görüntülenmişti ama ikili aşk haberlerini yalanlamıştı. Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşkı belgelendi.

Güzel oyuncu Hande Erçel, dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktalamıştı. Kaan Yıldırım ise; geçen yıl Hadise ile aşk yaşamıştı. İlişkileri bir yıl süren çift, ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Özel hayatlarıyla sık sık magazinde yer alan ikili, kısa süre içinde aşk bombasını patlattı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir