Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in pabucu dama atıldı! İşte en beğenilen yeni dizi çifti

Fox TV'de geçtiğimiz sezon final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, ‘en beğenilen dizi oyuncuları’ koltuğuna oturmuştu. Ancak hem aşkları hem de dizisi sonlanan ünlü oyuncuların artık yeni rakipleri var.

featured

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, “en beğenilen dizi oyuncuları” koltuğunu yeni rakiplerine kaptırdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin için Sen Çal Kapımı dizisi dönüm noktası oldu şüphesiz. Ünlü oyuncular, dizi sayesinde hem aşkı buldu hem de başta İspanya ve İtalya olmak üzere birçok ülkede geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Sosyal medyada yapılan birçok ankette ‘en iyi dizi oyuncuları’ seçilmeyi de başaran ünlü oyuncular için işler artık değişti.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından ilişkilerini de sonlandıran Kerem Bürsin ile Hande Erçel, bu koltuğu rakiplerine kaptırdı.

KEREM BÜRSİN İLE HANDE ERÇEL’İ HANGİ YILDIZLAR SOLLADI?

Hürriyet Gazetesi Pazar eki, bu sorunun peşine düştü. Okurlarına son dönemde ‘En İyi’ buldukları başrol kadın ve erkek genç oyuncuları sordu. 360 bin kişinin oy kullandığı bir anket yapıldı.

Anket sonucuna göre, geçtiğimiz sezon ‘Baht Oyunu’ adlı dizide partner olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi birinci oldu.

360 bin oyun kullanıldığı anket sonucunda Türkiye’nin yeni jönü ve jönfisi gerçek hayatta da birlikte olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel seçildi.

DİZİ SETİNDE TANIŞIP AŞK YAŞADILAR

Dizi setinde tanışıp gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti 20 kadın ve 20 erkek finalist arasından en çok oyu alarak listenin ilk sırasında yer aldı.

Erkeklerde yüzde 52.3’lük bir oranla (96.412 oy alan) ilk sıraya oturan Aytaç Şaşmaz’ın ardından gelen ilk 5 oyuncu İlhan Şen, Burak Yörük, Akın Akınözü, Ekin Koç ve Burak Deniz oldu.

Ankete katılanların yüzde 51.7’lik kısmının seçtiği yeni jönfi Cemre Baysel 91 bin 195 oy aldı. Baysel’i Burcu Özberk, Hande Erçel, Ayça Ayşin Turan, Sinem Ünsal ve Yağmur Tanrısevsin izledi.

Kerem Bürsin ise erkekler arasında ilk 5’e giremedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir