Hande Erçel, eski sevgilisi Murat Dalkılıç’a övgü yağdırdı

featured

Sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrılan ve şimdilerde adı rol arkadaşı Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, merak edilen sorulara yanıt verirken ayrılık kararı hakkında da son noktayı koydu. Erçel, Bürsin’le ilgili soruyu duyunca da hızla aracına bindi.

Şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdı. Önceki gün çekim için geldiği Beykoz’da görüntülenen Erçel, ayrılık kararı hakkında konuştu.

“MURAT BENİM İÇİN DEĞERLİ BİR İNSAN”

Milliyet’te yer alan habere göre: Güzel oyuncuya, Murat Dalkılıç’la ayrılık nedeninin, popçunun çocuk istediği iddiaları soruldu. Erçel, “Ben zaten açıklamamı yaptım. Güzel güzel yazdım sosyal medyada. Onun dışında hiçbir kötü şey yok. Benim için çok değerli bir insan her zaman. Yapmam gereken her şeyi yaptım ben” cevabını verdi.

KEREM SORUSUNU DUYUNCA UZAKLAŞTI

26 yaşındaki oyuncunun, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı haberleri çıkmıştı. Bu iddialar hakkında sessiz kalan Hande Erçel, aracına binerek uzaklaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir