Hande Erçel, bedava tatil için otellere mesaj atan Merve Boluğur’a nispet yapmak için mi Maldivler’e gitti?

featured

Aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in popülerlikleri sayesinde tatillerini bedavaya getirdiği iddia edildi.

Instagram’da 20.7 milyon takipçisi olan Erçel ile yine Instagram’da 7.4 milyon kişinin takip ettiği Bürsin, reklam karşılığında otele tek kuruş ödemeden egzotik cennette keyif sürmeye başladı.

İşin içine ‘sponsorlu hayat’ girince gizemi bir kenara bıraktığı şeklinde yorumlar yapılan ünlü çift, Instagram’da da sürekli Maldivler’den paylaşım yapıp geceliği 30 bin TL olan otellerini etiketledi.

Serenay Sarıkaya da Maldivler’de tatil yapmıştı

Bu arada Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Serenay Sankaya da “Maldivler’de sponsorlu tatil yaptığı” haberleri ile günlerce magazin gündeminde yer almıştı.

Normalde her gittiği yerde gizem yaratan güzel oyuncu, konakladığı lüks oteli 9 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşıp geceliği 30 bin TL olan otele tek kuruş ödememişti.

Merve Boluğur’a nispet mi?

Uzun süre Merve Boluğur’un eski eşi Murat Dalkılıç’la aşk yaşayan Hande Erçel’in, bir kez daha meslektaşını kıskandırdığı öne sürüldü.

Erçel, Maldivler’deki otelin okyanus üzerindeki odasını reklam karşılığında bedavaya rezerve ettirdi. Boluğur’un ise geçtiğimiz haftalarda bu oteli bedava konaklamak için mesaj yağmuruna tuttuğu ancak olumlu yanıt alamadığı iddia edildi.

Merve Boluğur bedava tatil için otellere mesaj mı atıyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir