AK Partili Hamza Dağ’dan CHP’nin terörist Dilşah Ercan’la ilgili hazırladığı ‘Tutuklu Gazeteciler’ raporuna tepki

AK Partili Hamza Dağ, Mersin’in Mezitli ilçesindeki polisevine saldırı düzenleyen ve polis memuru Sedat Gezer’i şehit eden Zozan Tolan kod isimli Dilşah Ercan’ın serbest bırakılması için 2013 yılında ‘’Tutuklu Gazeteciler’’ raporu hazırlayan CHP’ye tepki gösterdi.

featured

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’CHP’nin hazırladığı ‘Tutuklu Gazeteciler Raporunda’’ polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş. Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır” sözleriyle tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan “Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler” Raporuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Mersin’de polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan’ı hapisten CHP çıkarmış

Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“CHP’nin hazırladığı “Tutuklu Gazeteciler Raporunda” polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş.

Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP’si bu olay için de “Bir gazeteci öldürüldü” derse şaşırmayacağız.

Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır.

“Gazeteciler tutuklanıyor” propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir