Hamile bırakıp kaçan Nijeryalı adamı arayan kız sosyal medyada gündem oldu

Hamile kaldığı Nijeryalı adamı arayan kız sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medyadan yardım isteyen kızın videosuna çok sayıda yorum geldi.

featured

Hamile kalan kadının arayışı sosyal medyada gündem oldu. Nijeryalı adam Türk kızını hamile bıraktıktan sonra sırra kadem bastı. Kucağında bebeğiyle kala kalan Türk kızı ise çareyi sosyal medyadan yardım istemekte buldu.

Öte yandan konuyla ilgili çok sayıda sosyal medya kullanıcısı olayla ilgili yorumda bulundu. İşte o yorumlar:

amerika’da çok yaygın bu durum. bizdeki, inatla it kopuk peşinde koşup, sonra şiddet görünce ağlayan kadınlar gibi. özellikle, ailesi muhafazakar olup kendisi liberal olan orta sınıf bazı beyaz kadınlarda. belki ailelerine/eski sevgililerine tepki olarak, belki arkadaş setinlerine zenci de katma kaygısı ile, belki de sırf heyecan için… işsiz/eğitimsiz/suç eğilimi yüksek tiplerin peşinde koşup, hamile kalınca da tekmeyi yiyorlar. sonra, bir yandan kucaklarında melez çocukları ile birlikte, güçlü ve gururlu “single mom” triplerine girip, bir yandan da ailelerinin/eskilerinin kapısını aşındırmaya başlıyorlar. allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

bir de bu kızlar bu tür tiplerle ne düşünüp de takılıyor enteresan. kadın beyni hakikaten farklı çalışıyor.
erkeklerin ne fantezileri var, fakat onlar fantezi olarak kalır, erkeklerde fantezilerini gerçekleştirme oranı yüzde 10 ise kadınlarda bu yüzde 70’tir.
kadınların nefsi erkeklerden yüksektir de bu kadar da düşülmez lan.
ahahhaah lan ben bu karıyı tanıyorumm.
nijeryalı adamla birlikte olmak için çok çaba sarf ediyordu.
ulan amma meraklısınız. kadın çoğunuzdan zengin ve iş kadını. migrosta karşılaşıyorduk. ben her zaman ki gibi eve geçerken migrosa uğrayıp bir şeyler alıyordum bunlarda oradalardı. muhtemelen uluslararası bir şirkette beraber çalışıyorlardı. eleman öyle heybetli falan bir tip değil belli ki kadın elemanın tadına bakıyordu. 170 lik vitaminsiz bir zenci işte.. ayrıca nijeryalılarda öyle eli yüzü düzgün insan yoktur. eli yüzü düzgün insanlar afrika kıtasının doğusunda bulunuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir