Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel ile Mehmet Ali Erbil’den sürpriz hamle! ‘Hayırlı olsun’

Mehmet Ali Erbil, ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'dan boşanan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ile bir araya geldi. Mehmet Ali Erbil ve Selen Görgüzel'in pozu dikkat çekti. İkiliye "hayırlı olsun" yorumları yağdı.

featured

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, kendisi gibi oyuncu olan Selen Görgüzel ile geçtiğimiz aylarda 8 yıllık evliliklerini noktaladı. Çiftin anlaşmalı olarak boşandı.

Alkan’ın geçtiğimiz günlerde boşandığı 8 yıllık eşi Selen Görgüzel’e konuşma yasağı koydurduğu ortaya çıkmıştı. Görgüzel, biten evliliği hakkında yorum yaparsa tam 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek.

Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel mahkemenin yolunu tuttu: ‘Erkek ismi kimliğimden silin’

Haklarında uzun süredir ayrılık dedikoduları çıkan ünlü çift, Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak ayrıldı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıklarını aşamadıkları ifade edildi.

Mehmet Ali Erbil’in, ‘Sana değdirmedim’ diyerek taciz ettiği Melike Öcalan konuştu: ‘Bir daha…’

SELEN GÖRGÜZEL, MEHMET ALİ ERBİL İLE BİR ARAYA GELDİ

Selen Görgüzel ve Mehmet Ali Erbil’in aynı tiyatro oyununda rol alacağı ortaya çıktı. İkilinin sarılarak çektirdiği pozuna ise takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Mehmet Ali Erbil ve Selen Görgüzel aynı kareyi yayınlayarak, yeni projelerini takipçileriyle paylaştı. İkiliye, “Hayırlı olsun” yorumları yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. tahsin hasan Avatar
    1 sene önce

    Kesin olan bir sey var: evet hamdi alkan’a hayırlı olsun. Kurtuldu. GERÇEKTEN KURTULDU. Şimdi akıllı olacak benzer hata yapmayacak. Kilo da almayacak. İşine verecek kendini. Annesi için başı sağulsun.. Son cümle. Hamdi Alkan Kurtuldun. Kıymetini bil.

    Cevapla