Haluk Bilginer Baba dizisindeki performansıyla herkesi ağlattı

Show TV’nin sevilen dizisi Baba, yeni bölümüyle bir defa daha ekrana damga vurdu. Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba’nın yeni bölümü yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Usta oyuncu Bilginer’in Sarıtaş’la karşılıklı sahnesi herkesi ağlattı. Baba-oğul sahnesinde gözyaşları sel olup aktı. Bilginer’in bu sahnedeki performansıyla bir kez daha oyunculuğun hakkını sonuna kadar verdiğine dair yorumlar yapıldı.

featured

Ekranların sevilen dizisi Baba, yeni bölümleriyle reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm dikkatleri üzerine çeken ve gerek oyuncu kadrosu gerek konusuyla kısa sürede büyük beğeni yakalayan dizinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümü yine çok konuşuldu. Yeni bölümün en çok konuşulan sahnesi ise Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın sahnesi oldu. Kadir ve Emin’in kavuşma sahnesi herkesi ağlattı.

Baba dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş, “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Erkek” ödülünün sahibi oldu

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Baba dizisinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümü yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın karşılıklı sahnesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Emin ve oğlu Kadir’in birbirlerine kavuşma sahnesinde gözyaşları sel olup aktı. İki oyuncunun sahnede devleştiği anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

HALUK BİLGİNER SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Show TV’de ekrana gelen Baba dizisinde Emin karakterine hayat veren Haluk Bilginer, dizinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümünde sergilediği muhteşem performansla bir kez daha alkış aldı. Emin ve Kadir’in birbirlerine kavuştuğu, Kadir’in babası Emin’i bulduğu anlar izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın karşılıklı oynadığı bu sahnede hem usta oyuncu Bilginer’in hem de Sarıtaş’ın performanslarına övgü yağdı. Sahnenin hakkını veren ve adeta bu anı yaşayan ikili sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Baba-oğulun duygusal sahnesini paylaşan sosyal medya kullanıcıları oyuncuların muhteşem performanslarını takdir eden yorumlar yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir