Halk TV canlı yayını buz kesti! Rafael Sadi: Erdoğan ile üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada

Gazeteci Rafael Sadi, Halk TV canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı üniversiteden, sıra arkadaşı olduklarını söyledi. Sadi'nin açıklaması sonrası canlı yayındaki konuşmacılar ne söyleyeceklerini bilemediler.

featured

Gazeteci Rafael Sadi, Halk TV canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı üniversiteden, sıra arkadaşı olduklarını söyledi. Sadi, “Diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada. O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu. Fazla kimseye bulaşmazdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı bir konuşmada Erdoğan’ın Hamas’a kardeşim dediğini hatırlatan Sadi, “Hamas’a kardeşim diyor arkadaş, benim sınıf arkadaşım…” dedi.

Program sunucularından Emin Çapa araya girerek, “Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım” sorusuna Sadi “Recep Bey… Hani diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” yanıtını verdi. 

Gazeteci Payzın’ın, “Nasıl bildirdiniz, o günkü Erdoğan ile bugünkü Erdoğan arasında ne fark görüyorsunuz” sorusunu ise Rafael Sadi, “O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu; fazla kimseye bulaşmazdı”  diye yanıtladı.

Gazeteci Barış Terkoğlu’nun, “O zaman da ekonomist miydi?” sorusuna ise, “Ben değilim çünkü diploma almadım ama o aldığına göre demek ki ekonomisttir. Aynı sınıfta okuyan 5-6 arkadaşımla da temastayım. Aman bizim ismimizi söyleme başımıza iş almayalım diyorlar” cevabını verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir