Halil İbrahim Ceyhan ilk konserinde ortalığı salladı!

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Emanet dizisinin sevilen oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan ilk konserini verdi.

featured

Oyunculuğu ile ekranlarda tanınan Halil İbrahim Ceyhan bu defa sahnelerin tozunu attırdı. Ünlü oyuncu Noah Festivalde sahne alarak hayranlarıyla birlikte şarkı söyledi. Halil İbrahim Ceyhan başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de sevenlerini büyüledi.

Halil İbrahim Ceyhan, Noah Festivalin düzenlemiş olduğu etkinlikte ilk sahne performansını gösterdi. Ünlü oyuncunun hayranları festival alanında şarkılara eşlik ederek eğlencenin dibine vardı.

Halil İbrahim Ceyhan’ın Yaman karakteri ile geniş bir hayran kitlesi olduğu biliniyor. Sosyal medyada da hayranlar oyuncuya büyük bir ilgi gösteriyor. Bu ilginin karşılığı olarak ise Emanet dizisine ciddi bir reyting gelmemesi akılları kurcalıyor.

Yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın on parmağında on marifet! Bir yeteneği daha ortaya çıktı!

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Halil İbrahim Ceyhan’ın boyu 1.80 m, kilosu 76 kg’dır. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir. Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır.

Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı.2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırdı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir