Halil Falyalı Sedat Peker’in iddialarını yalanlamıştı! Falyalı’ya cevabı Peker yerine Melih Gökçek’e yakın Emre Olur verdi.

featured

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker‘in hakkındaki iddialarına yanıt veren Halil Falyalı“Ne Binali Bey’i ne de Binali Bey’in oğlunu, hiçbirini tanımıyorum. Hiçbir şekilde yan yana gelmedik. Telefon kayıtlarına bakılsın diyorlar, baksınlar” dedi.

Falyalı, “Kimsenin yapığı açıklama, bilmem ne bizi hiç bağlamaz. Bundan sonra da var olacağız. Siyasetçilerle görüşüyoruz, doğrudur hepsiyle görüşüyoruz. Sağcısıyla da görüşüyoruz solcusuyla da, iktidarıyla da” diye devam etti.

CEVAP BEYAZ TV YORUMCUSU EMRE OLUR’DAN GELDİ

Gökçek ailesine ait Beyaz TV, Sedat Peker’in doğum gününü kutlayan TV Kanalı olarak hafızalarda yerini korurken, Sedat Peker’e yakın isimlerinde sürekli ekrana çıktığı kanal olarak biliniyor.

Halil Falyalı’nın Sedat Peker’i yalanlamasının ardından herkes Sedat Peker’den paylaşım beklerken sürpriz bir isim Peker adına açıklama yaptı.

Beyaz TV’de sık sık siber güvenlik uzmanı sıfatıyla programlara katılan Emre Olur, Twitter hesabından Halil Falyalı’ya cevap verdi:

“Sn. Sedat PEKER’in açıklamalarını yalanlayan yasadışı bahis çetesi Halil Falyalı hakkında hazırladığım sıralı tweeti sizlerle paylaşıyorum. Falyalı bunlar için ne diyecek göreceğiz. Falyalı, sen madem legal bir insansın ABD senin hakkında neden kırmızı bülten çıkardı?”

https://twitter.com/emreolurr/status/1396538491081736198?s=20

https://twitter.com/emreolurr/status/1396538535709233158?s=20

 

https://youtu.be/qJjI8t7mDmo

Sedat Peker’in işaret ettiği Halil Falyalı’nın Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl ve Saffet Sancaklı ile fotoğrafları çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir