Hakan Ural’ın hastalığı ne? Hakan Ural’dan korkutan açıklama…

featured

Sağlık durumu kötüleşen Ural, resmi sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte rahatsızlığın sebebi henüz bilinmeyen Hakan Ural’ın son durumu ile ilgili bilgiler…

Hakan Ural, Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına ara vermişti. Sağlık problemleri sebebiyle ara verdiği bilinirken konuyla ilgili kendisinden açıklama geldi.

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Ural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun ciddileştiğini söyleyerek sevenlerini korkuttu.

İşte Hakan Ural’ın açıklaması:

“Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah’ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiçbir hastalık muvaffak olamaz evvelallah.

Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah Allah’tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar.”

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

Ancak durumu ağırlaşan ünlü isimden yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir