Koronavirüse yakalanan Hakan Ural hastaneye kaldırıldı! Durumu ağırlaşıyor…

featured

Neler Oluyor Hayatta programı ile hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısında çıkan Hakan Ural, geçtiğimiz haftadan bu yana programda yer almıyor. Ural ile sunan Nur Tuğba Namlı, programa devam ederken, ekran başına geçen Hakan Ural hayranları da büyük bir üzüntü yaşıyor.

Hakan Ural geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hasta olduğunu söylemiş ve neden ekranlarda olmadığı konusuna da açıklık getirmişti.

Hakan Ural’ın hastalığı ne? Hakan Ural’dan korkutan açıklama…

Herkes Hakan Ural’ın Pazartesi günü yeniden ekranlarda olmasını beklerken, ünlü isimden yeni bir açıklama daha geldi. Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” diyerek sevenlerinden manevi desteklerini istedi.

Hakan Ural’ın programdan ayrıldığına yönelik dedikoduların sosyal medyada yayılmasının ardından Neler Oluyor Hayatta programının sosyal medya hesabından da bir açıklama geldi ve Ural’ın koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Hakan Ural’ın hastalığı belli oldu! Neler Oluyor Hayatta programında açıkladılar…

Hastalığı ile ilgili “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” diyen Hakan Ural’ın tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir