Hakiki Yalı Çapkını Hakan Sabancı’nın yeni gözdesi Hande Erçel mi?

Güzel oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı hız kesmiyor. Ancak ikili yakalanmamak için akla karayı seçiyor. Popüler mekanlara gitmeyen taze aşıklar, birlikteliklerin saklasa da ikili iki aydır birlikte. Öte yandan; ünlü işadamının güzel oyuncu uğruna çapkınlığa son verdi.

featured

Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasında bir aşk patladı. İki ismin yaklaşık iki aydır beraber oldukları öne sürüldü. İddiayı ortaya atan ise Takvim yazarı Ufuk Özcan.

Özcan köşesinde şu ifadelere yer verdi:

Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın Emirgan’da bir mekanda birlikte eğlendiklerini geçtiğimiz haftalarda yazmıştım. Daha sonra ise Erçel, tam da beklediğim gibi bu iddiamı sosyal medya hesabından yalanlamıştı.’

HANDE ERÇEL İLE HAKAN SABANCI AŞKI SONUNDA PATLADI

‘Fakat ikilinin birlikteliği, iki aydır sessiz sedasız devam ediyor.

Ellerinden geldiğince yakalanmamak için popüler mekanlardan uzak duran Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın hala yakalanmamalarını da anlamış değilim.

Magazin muhabirliği yaptığım dönemde bir aşk haberi duyduğumuzda o kişileri yakalamak için elimizden geleni yapardık. Ama sanırım şimdilerde bu durum böyle değil.

Neyse duyduğuma göre Hande Erçel ile güzel bir birlikteliği olan Hakan Sabancı, çapkınlıklarına da son vermiş diyebilirim.

Benzer Haberler
83FB7BC9-B238-44FC-9800-F9EE5AED138C
Arzu Sabancı’dan Hakan Sabancı’ya ‘Yalı Çapkını’ göndermesi
1 (1)
Şeyma Subaşı ile anılan Hakan Sabancı yeni sevgilisiyle el ele! Güzel modelden cesur pozlar
hakan-sabanci
Aşk dedikoduları çıkan Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı beraber görüntülendiler

Her akşam bir mekanda gördüğüm Hakan Sabancı, artık ya Boğaz’daki evinde ya da Anadolu yakasındaki mekanlarda takılıyormuş.’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir