Hakan Altun’dan sevgilisi Gonca Vuslateri’ne İBO Show torpili

featured

Star’da yayınlanmaya başlayan İbo Show, dördüncü bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümün konukları ise Arif Susam, Gonca Vuslateri, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu konuk olacak.

NOSTALJİ RÜZGARI YAŞANACAK

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show’da, tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak.

UNUTULMAZ BİR GECE OLACAK

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Arif Susam, Ümit Besen, Gonca Vuslateri ve Cengiz Kurtoğlu unutulmaz bir geceye imza atacak.

İLK FOTOĞRAF GELDİ

Açıklamasında nazardan korktukları için ilişkileri uzak yaşamayı tercih ettiklerini söyleyen Altun ile Vuslateri’nin birlikte bir fotoğrafı ortaya çıktı. 34 yaşındaki Vuslateri ile aşk yaşayan 48 yaşındaki Altun, İbo Show için İstanbul’a geldiğini ardından Emel Müftüoğlu’nun doğum gününde Gonca Vuslateri ile tanıştığını açıklamıştı.

Altun açıklamasında, “Yıllar sonra böyle bir şey oldu hayatımda güzel gidiyor. Nazar değmez inşallah! Çok ortada yaşamayı sevmiyorum Çünkü nazara inanıyorum. Korkuyorum” demişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir