Mastürbasyon sahnesiyle olay olan Hafsanur Sancaktutan’a yorum yağdı: ‘O bacak ne? Ayar kaçmış’

Dünyayla Benim Aramda’daki mastürbasyon sahnesiyle günlerdir gündemde olan oyuncu Hafsanur Sancaktutan sosyal medyada yeni pozlarını paylaştı. Sancaktutan'ın fotoğrafta fotoşopun ayarını kaçırması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

featured

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un da ateşli sahnelerinin yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle günlerdir gündemde olan oyuncu Hafsanur Sancaktutan paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

SOSYAL MEYDANIN DİLİNE DÜŞTÜ

“İlk defa böyle bir sahne çektim” diyen Sancaktutan son dönemde sosyal medyada da oldukça popüler.

Hafsanur Sancaktutan son olarak sosyal medyadan iddialı pozlarını paylaştı. Ancak oyuncunun bir bacağı oldukça inceydi. Üstelik geceden kendisi dışında paylaşın fotoğraflardan da epey farklıydı.

Hafsanur Sancaktutan’ın pozlarını gören takipçileri “Photoshop’un ayarını kaçırmışsın”, “O bacak ne öyle, olmamış”, “Bir fotoğrafla bu kadar oynanmaz” yorumlarında bulundu.

Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu

YENİ DİZİDE YER ALIYOR

Hafsanur Sancaktutan şimdilerde Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora ile birlikte Darmaduman dizisinde rol alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Nur Fettahoğlu, Necip Memilli ve Aslı Orcan gibi isimler de var.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir