Mastürbasyon sahnesiyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan’ın Darmaduman paylaşımı sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı dizi merakla bekleniyor. Mastürbasyon sahneleriyle gündem olan Hafsanur Sancaktutan'dan yeni dizisi Darmaduman paylaşımı geldi.

featured

Hafsanur Sancaktutan, şu sıralar Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisi ile gündemde. Aytaç Şaşmaz ise Baht Oyunu isimli romantik komedi ile çok beğenilmişti. Dizide ayrıca Nur Fettahoğlu ve Necip Memili de rol almakta.

Mastürbasyon sahneleriyle gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni dizisi Darmaduman ile ilgili yaptığı paylaşıma beğeniler gecikmedi.

 

Uzun zamandır hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte sezona girmesine de kısa bir zaman kaldığı anlaşılıyor. İlk tanıtım filmi yayınlanan Darmaduman dizisi heyecanla bekleniyor.

MASTÜRBASYON SAHNESİ OLAY OLDU

Disney+’ta yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi yayınlanır yayınlanmaz olay olmuştu.

Dizide Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un ateşli sahneleri çok konuşuldu. 2. bölümün sonunda ise Hafsanur Sancaktutan’ın sahneleri dikkat çekti.

Dizide Sinem karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan’ın Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga’nın fotoğraflarına bakıp kendisini tatmin ettiği sahne sosyal medyada gündem oldu.

Başrolünde Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı yeni dizi Darmaduman’dan ilk kareler sosyal medyayı salladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir