Hadise ve Mehmet Dinçerler’in nikâhından ilk kare! Görümce gizlilik kuralını ihlal etti

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler çifti dün akşam Çırağan Sarayı'nda nikâh masasına oturdu. Çift, görüntü alınmaması için görevliler ve misafirleri uyarırken Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler, sosyal medyadan Çırağan Sarayı'nın önünde çektirdiği bir fotoğrafı ve gelin çiçeğiyle verdiği pozunu paylaşarak, bu kuralı bozdu...

featured

Şarkıcı Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün töreninde, aile üyeleri, salon yetkilileri ve düğüne katılanlardan görüntü alınmamalarını talep etti. Ancak Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, düğünden ilk kareyi paylaştı.

GELİN ÇİÇEĞİYLE POZ VERDİ

Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğünden ilk kareleri paylaştı. Dinçerler önce Çırağan Sarayı’nın önünde sonra da gelin çiçeğiyle verdiği bir pozu paylaştı. Çiftten nikah törenlerine dair ne bir görüntü ne de bir açıklama gelmedi.

SÜRPRİZ DÜĞÜNÜN NEDENİ HAMİLELİK Mİ?

Ünlü şarkıcı ve sevgilisinin sürpriz şekilde dünyaevine girmesinin nedeni olarak ise Hadise’nin hamile olması gösterildi. Geçtiğimiz günlerde çantasıyla sürekli göbeğini gizleyen Hadise’nin hamile olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, düğün töreninden önce hamile kalmayacağını söylemişti.

NİŞAN TÖRENİ DE GİZLİ SAKLI YAPILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Hadise ve işletmeci Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz aylarda nişan törenlerini de sessiz sedasız yapmıştı. Davetlilere ve çalışanlara görüntü alınmaması için talepte bulunan Hadise, nişandan kareleri konserinde şarkı söylerken arkasındaki ekrana yansıtmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir