Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti!! Hadise, Kaan Yıldırım’ı albüm reklamı için mi kullandı? Şok iddia…

featured

Şarkıcı Hadise, 1,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayırdı. Hürriyet yazarı Orkun Ün bu ayrılığa ilişkin bir yazı yayımladı. Çiftin ayrılmadan önce anlaştıklarını yazan Ün, Hadise’nin yeni şarkısı öncesi Yıldırım’dan ‘sosyal medyada takip et’ ricasında bulunduğunu söyledi.

Kaan Yıldırım proje miydi?

İki isim birbirini takip etmeyi bırakınca çok sayıda ünlü ismin tepki gösterdiğini hatırlatan Ün, “İddiaya göre Hadise, bu işin zamanını günler öncesinden planlamıştı. Onlara göre bu, ‘albüm öncesi gündeme gelme’ hamlesiydi. Bu hikayede yanan her türlü Kaan oldu…” dedi.

Orkun Ün’ün “‘Dur zaten ortalık karışık’ anlaşması” başlıklı yazısı şöyle:

“Herkes biliyordu ortada “bir de sen vurma, biraz bekle” durumu olduğunu…

Herkes emindi, gözümüzün içine baka baka bir oyun oynandığından…

Ama süre doldu ve oyun bitti.

Perde kapandı artık…

Peki biz bu olan bitenden ne anladık?

Anlaşma mı vardı?

Ortada bir anlaşma olduğunu anladık. İlişki kurtarılamayacak noktaya gelince Hadise, Kaan Yıldırım’dan son bir ricada bulundu. “Bir süre daha sosyal medyadan birbirimizi takip edelim” dedi. Böylece, yaşadığı sıkıntılı süreci daha hafif atlatacaktı Hadise.

“Kaan benim yanımda” mesajı verecekti etrafa.

Sonra Hadise’nin yeni şarkısı girdi araya.

“Bir süre daha bekleyelim” konuşmaları yapıldı. Ve sosyal medyadan takipleşme bilmecesi, yeni albümden günler önce son buldu.

İki isim birbirini takip etmeyi bırakınca, Demet Akalın ve bazı ünlü isimler Hadise’ye tepki gösterdi. İddiaya göre Hadise, bu işin zamanını günler öncesinden planlamıştı. Onlara göre bu, “albüm öncesi gündeme gelme” hamlesiydi. Bu hikayede yanan her türlü Kaan oldu…

Ah be Hadise…

Oysa bir zamanlar böyle reklamlara, gündeme gelmelere hiç ihtiyacın yoktu senin…”

Ebru Gündeş iddiası

Beyaz Magazin sunucusu Bilal Özcan, İnstagram’dan yaptığı paylaşımda Kaan Yıldırım’ın, Hadise’nin O Ses Türkiye yarışma programında jüri koltuğunu paylaştığı arkadaşı Ebru Gündeş’i aradığını ve bu aramadan sonra ayrıldıklarını iddia etti.

Hadise ve Kaan Yıldırım herhangi bir şekilde bu ayrılığı doğrulamadı ancak magazin kulisleri, zaten bir dargın bir barışık olan çiftin ayrılığının kesin olduğunu konuşuyor. Evlilik hazırlıkları yaptıkları da bilinen çiftten açıklama bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir