Hadise ile Mehmet Dinçerler’in aşk yuvaları İbrahim ve Mihre Çelikkol’un evi oldu!

featured

2 hafta önce evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, önceki gün boşanan İbrahim ve Mihre Çelikkol’un evinde yaşayacak.

Hadise’nin İstinye’deki evinde oturan çift, dün boşanan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol’un Riva Konakları’ndaki evini aylık 50 bin TL’ye tuttu.

Hafta sonu yeni evlerine taşınacaklar.

İşte o ev…

Mayıs ayında dünyaevine girecekleri konuşulan ünlü çift, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda nikâh masasına oturdu. Sürpriz törene ait fotoğraf paylaşılmazken, iki isim de haklarında çıkan haberlere sessiz kaldı.

Bayramı Kıbrıs’ta geçiren 36 yaşındaki şarkıcı, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini sahnede doğruladı.

‘Prenses’ şarkısını söyleyen güzel popçu, “Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim.

‘EŞİM BANA KRALİÇE GİBİ BAKIYOR!’

Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için” ifadelerini kullandı.

Çırağan Sarayı’nda birbirlerine ‘evet’ diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulundu. Geçtiğimiz haftalarda da imam nikahı kıydıran ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler’in nikahı erkenden sessiz sedasız yapmalarının nedeni ortaya çıktı.

İddiaya göre, çift iki bayram arası uğursuzluk olduğuna inandıkları için nikah törenlerini de erken bir tarihe aldı. İkilinin düğün yapıp yapmayacakları ise henüz bilinmiyor.

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in nikâhından ilk kare! Görümce gizlilik kuralını ihlal etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir