Hadise ve Mehmet Dinçerler aşka geldi! Sosyal medyada ilk kez fotoğraf paylaştılar…

featured

Hadise, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Mehmet Dinçerler‘le ilk fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kaan Yıldırım’la ayrıldıktan sonra Dinçerler’le aşk yaşamaya başlayan ve hemen Meksika Tulum’a giden çift, orada ayrı ayrı fotoğraf paylaşmıştı. İstanbul’da görüntülenen ikili, daha sonra Ege’de Mavi Tur yapmıştı.

Hadise’den sevgilisi Mehmet Dinçerler’e seksi pozlar

Bu yıl 16’ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul’a yoğun ilgi dün de devam etti. Tersane İstanbul’da gerçekleşen etkinliğe Hadise de sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katıldı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Hadise, fuarı beğendiğini belirterek, “Mehmet de ben de sanata meraklıyız” diye konuştu. Konser maratonu da sorulan sanatçı, bugün İstanbul Fişekhane’de vereceği konser öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım, sahneyi seviyorum biliyorsunuz, seyircimi özledim” dedi.

“YETERİ KADAR CEVAP VERDİK”

Kıbrıs konserinde çocuk özlemini dile getiren Hadise’ye, sevgilisinden evlilik teklifi alıp almadığı da soruldu.

“Böyle haberler hep çıkıyor” diye konuşan sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Doğru zamanda her kadın gibi ben de anne olmak isterim tabii ki.”

Mehmet Dinçerler’in ailesinin kendisini istemediği yönündeki sorulara ise Dinçerler gülerek müdahale etti ve “Yeteri kadar cevap verdik, teşekkürler” diyerek röportajı bitirdi.

AŞKINI RESMEN İLAN ETTİ

Hadise, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını paylaşarak, aşkını da resmen ilan etmiş oldu. El ele tutuştukları kareyi siyah-beyaz yayınlayan şarkıcı, poza beyaz kalp emojisi koydu. Dinçerler, Hadise’ye “İyi ki sen” sözleriyle karşılık verdi.

Hadise’nin fotoğraf paylaşmasına rağmen, sevgilisini takibe almaması dikkat çekti.

İSTENMEYEN GELİN İLAN EDİLMİŞTİ

Hadise’nin geçtiğimiz günlerde Dinçerler’in ailesi tarafından, “İstenmeyen gelin” olduğu iddia edilmişti.

Hadise ise geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler’in kardeşi Tuğba Dinçerler’in nişanına çiçek göndermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir