Hacı Sabancı’nın yüksek iş zekası: Gemileriyle ilgili anlattığı büyük hatası binlerce liraya mal oldu

Sabancı Holding’in veliahtlarından Hacı Sabancı, anlattığı gemi hikayesiyle güldürdü. Medyatik iş insanı, yaptığı hatası nedeniyle binlerce lira ödemek zorunda kaldıklarını söyledi.

featured

Hacı Sabancı, anlattığı gemi hikayesiyle sosyal medyayı salladı. Gemilerini kiraya verdiklerini söyleyen Sabancı, kiralayan şirketin gemiye yakıt aldığını ancak ücretini ödemediklerini anlattı.

Yakıt ücretini kendi şirketlerinden talep edildiğini ancak bunu ödemek konusunda babasıyla ters düştüklerini söyleyen Sabancı, ‘’Babam ödeyelim dedi. Ben ödemeyelim dedim. Ödemedik ve daha sonra yakıt ücretinden daha fazlasını bizden kestiler’’ sözleriyle güldürdü.

İşte Hacı Sabancı’nın yüksek iş zekasını gösteren o olayla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar:

hayran bıraktırır.

alışmış işlerin türkiye’de el altından çözüleceğine ekin ingiliz’i avrupa’sında hukuk var hukuk biri de iyi bir ders aldım diyor

harika bir video gerçekten. vizyonum değişti resmen. hele ingiliz yasalarıyla panama yasalarının farklı olduğunu öğrendiğim an yok mu, hayatımın aydınlanmasını yaşadım. ben tüm ülkelerin yasaları aynı sanıyordum bu zamana kadar. anlattığı olaydaki tutumunu, başarısını söylemiyorum bile. teşekkürler hacı sabancı, teşekkürler…

charter nedir, charter sozlesmesi nedir, nasil yapilir bilmeden konuyla ilgili ahkam kesmissin, zarara sebep olmussun, bir de bunu utanmadan anlatiyorsun, onu da gectim koskoca sabanci yakitciyla mahkemelik oluyor, ödemiyor sonra lloyd tutunca cezali oduyor ve bunu da piyasaya dokuyor. inanilmaz. su cocuklari sahipsiz birakmayin yav. sirf soyadiyla marka degerini dusuruyor. bazi suserlar ay ne kadar alcakgonullu, erdeme bak falan diye duyar kasmislar. ticaret hatayla falan ogrenilmez kardesim. bu zengin icin de boyledir fakir icin de. becerinle orantili olarak sorumluluk, karar alma yetkisi alirsin. bu arkadas bombos birisi. cok yazik.

biz fakirlerin olayı anlaması için araba kiralama şirketinden örnek vermesiyle gösterdiği alçak gönüllülüğünün yanında sönük kalır.

hatasını anlatabilmek güzel bir özellik ama gemi sahibi olup üç kuruş benzin parasına takılmak bence sıkıntılı. baban doğru demiş öde gitsin işte.

adam bütün egosundan arınmış bir şekilde, yanlış karar verdiğini ve babasının haklı olduğunu, hukukun ne kadar önemli olduğunu öyle kimsenin kafasına göre hareket edemeyeceğini falan anlatmış, burada kendisiyle boş boş dalga geçilmeye çalışılıyor, gerçekten çok enteresan. adam bir nevi kendiyle dalga geçiyor bile diyebiliriz hatta ama bizim zeka küpü yazarlarımız da eksik kalmamak için kendilerince rezil etmeye çalışıyorlar.

zengin çocuklarının potansiyeli genelde böyle oluyor.

şu hatayı yapan şirketin bir elemanı olsa olacakları düşünemiyorum. ha askerde zimmetli silahını kaybetmişsin ha bu kadar zarara neden olmuşsun… bu arada şirket artık o kadar büyük ki batması için aynı anda 8 tane hacı sabancı olması lazım…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir