Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu kovuldu mu? Göbek dansıyla gündeme gelen…

featured

Sosyal medya hesabından göbek dansı yaptığı anları paylaşan Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu‘nun işten çıkarıldığı magazin basınında konuşulmaya başladı.

Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu‘nun sosyal medya hesabından mezdeke dansı yaptığı anları paylaşmıştı. Magazin basınında çıkan haberlere göre Sarıoğlu‘nun işine son verildi.

 

32 yaşındaki spiker Hande Sarıoğlu, instagram paylaşımlarıyla da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Sık sık instagram hesabından evinde doğal hallerini paylaşıyor. Hande Sarıoğlu son olarak geçtiğimiz ay paylaştığı göbek dansı videosuyla gündeme gelmişti.

 

Medyaradar‘ın haberinde; ünlü spikerin dans videosu kanal yönetiminde büyük rahatsızlık yarattı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdiği iddia edildi.

Konu hakkında Hande Sarıoğlu ve kanal yönetimi henüz bir açıklama yapmadı.

Spor spikeri Hande Sarıoğlu’nun göbek dansını görenler şaşırdı 

 

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV’de Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

Ümit Erdim ile Pasaport isimli programı sundu. Tivibu Spor ve TV8’de de görev aldı. Sarıoğlu daha sonra kariyerine Habertürk’de devam etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir