Güzellik kraliçesi Regina Turner eskort çıktı! Evliliği boyunca 800 bin dolar kazanmış…

featured

ABD’nin Connecticut eyaletinde 2011 yılında Güzellik Kraliçesi seçilen Regina Turner, 2015 yılında doktor Han Jo Kim ile hayatlarını birleştirmiş ancak geçtiğimiz Nisan ayında evlilikleri sonlanmıştı.

Ayrılığın nedeni ise 41 yaşındaki doktorun eşinin bilgisayarında gördüğü mesajlar oldu.

Gizli hayatını eşi ortaya çıkardı

The Times’ın haberine göre 2011 yılında Miss Connecticut seçilen Turner ile Kim arasındaki ilişki 2015 yılında evlilikle taçlandı. New York’ta yaşayan ve başlarda mutlu bir evliliği olan çift ilişkisi, Kim’in eşinin kendisinden sakladığı gerçekleri ortaya çıkarmasıyla kabusa dönüştü.

Eşine bir akıllı telefon uygulaması üzerinde çalıştığını ve bu konuda varlıklı bir yatırımcıdan destek aldığını söyleyen eski güzellik kraliçesinin aslında gizli bir hayatı olduğu ortaya çıktı.

Kim’in iddiasına göre Regina Turner, arkadaşları ile dışarı çıktığı veya iş için seyahat ettiğini söylediği zamanlarda para karşılığında başka erkeklerle birlikte oluyordu.

Evliliği boyunca 800 bin dolar kazandı

Turner’ın telefonundaki mesajlaşmaları bulan ve banka hesabındaki hareketliliği tespit eden Dr. Kim, eşinin gizli bir hayatı olduğu gerekçesiyle boşanma davası açtı. Turner’ın hiçbir geliri olmadığını söylemesine rağmen Kim, 2015 yılından bu yana banka hesabına 800 bin dolar para girişi olduğunu savundu.

Dr. Kim, eşinin kendisine üniversite mezunu olduğunu söylediğini ancak lise eğitimini yarıda bıraktığını öğrendiğini de ekledi.

Takipçileri arasında Donald Trump Jr. da Var

Öte yandan 32 yaşındaki eski güzellik kraliçesinin Instagram hesabının takipçilerinden birinin de Donald Trump Jr. olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir