Güzel oyuncu Burcu Özberk’ten sürpriz karar! Hayranları çok şaşıracak

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra yaklaşık 3 aydır bir projede yer almayan ve gelen teklifleri değerlendiren Burcu Özberk, Etiler'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu kendisine yeni bir projesinin olup olmadığı sorulunca "Çalışmak istemiyorum" şeklinde cevapladı. Böylece Burcu Özberk'in bu sezon yaz dizilerinde rol almayacağı ortaya çıktı.

featured

Güzel oyuncu Burcu Özberk, yaz sezonunda çalışmayacağını açıklayarak hayranlarını üzdü.

Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi Nisan ayında final yaptı. Şu sıralar bir projede yer almayan Burcu Özberk son olarak Endonezya’nın Bali Adası’nda tatil yapmıştı. Tatil için aynı yeri tercih edeceğini söyleyen Burcu Özberk muhabirlerin “Yeni projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?” gibi yaz projesi hakkındaki sorularına şaşırtan bir cevap verdi. Ünlü oyuncu biraz kendisine vakit ayıracağını belirtti.

BURCU ÖZBERK’TEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA!

Bali’ye gideceğini açıklayan Burcu Özberk “Projeler olacak mı? Tatile devam mı edeceksiniz?” sorusuna ise “Çalışmak istemiyorum” diyerek yanıt verdi.

Burcu Özberk göğüs dekoltesinde sınır tanımıyor! Görenler gözlerini alamadı!

“İNSAN KENDİNE VAKİT AYIRMALI”

Bunun üzerine muhabirin “Nedeni var mı?” sorusu üzerine “Yok. Biraz insan kendine zaman ayırmalı diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

GEÇEN AY FİNAL YAPMIŞTI

Geçen yıl macerasına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan Cuma final bölümüyle ekranlara veda etmişti.

PAYLAŞIMLA VEDA ETMİŞTİ

Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda “İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere.” notunu eklemişti.

Burcu Özberk mini elbisesiyle yaktı geçti: ‘Yine ateş ediyorsun…’

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir