Gustavo Assunçao Galatasaray’da! Brezilyalı yıldız İstanbul’a geliyor…

featured

Galatasaray 6 numara için transfer çalışmalarını tamamladı. Transfer döneminin son gününde sarı kırmızılılar Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicao’da forma giyen 21 yaşındaki ön libero oyuncusu Gustavo Assunçao’yu satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı. Brezilyalı futbolcu sabah saatlerinde Galatasaray’ın twitter hesabını takibe almıştı.

İSTANBUL’A GELİYOR

Edinilen bilgiye göre Gustavo Assunçao, bugün saat 15:50’de İstanbul’da olması bekleniyor. Genç futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Gustavo Assunçao, bu sezon 4 maçta forma giyerken; geçen sezon 28 maça çıktı. 1 gol 1 asisti olan genç futbolcu 10 sarı kart gördü.

GUSTAVO ASSUNÇAO KİMDİR?

30 Mart 2000 Sao Paulo doğumlu olan 1.78 boyundaki merkez orta sahaya sağ ayağını kullanıyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Porto alt yapısında futbola başlayan Gustavo Assunçao 2008’de Atletico Madrid’e transfer oldu.

2019-2020 yılından bu yana Famalicao forması giyen 21 yaşındaki futbolcu 68 karşılaşmaya çıktı.

Gustavo Assunçao, bu sezon 4 maçta forma giyerken; geçen sezon 28 maça çıktı. 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Porto, Sao Paulo ve Atletico Madrid’in alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2019’da bedelsiz olarak Atletico Madrid’den Famalicao’ya transfer olan 20 yaşındaki futbolcu,

Portekiz temsilcisinde kaptanlığa kadar yükseldi. Gustavo Assuncao’nun Transfermarkt’taki piyasa değeri ise 7 milyon Euro…

YOLLAR AYRILABİLİR

Sarı Kırmızılı ekip gün içinde Hollandalı oyuncu Ryan Babel veya Birleşik Amerikalı sağ bek Deandre Yedlin’den birisi ile yollarını ayırabilir. Bu iki oyuncudan birisi ile yollar ayrılırsa bir bir transferin daha an meselesi olduğu belirtiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir