Gürcistan’da evinin balkonuna çıkan şahıs sokağa ateş açtı: 5 ölü, 5 yaralı

Gürcistan'ın Sagarejo kentinde bir saldırganın apartmanın balkonundan ateş açması sonucu biri polis 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Saldırganın 2006'dan 2021'e kadar Gürcistan Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı öğrenildi.

featured

Gürcistan‘ın Sagarejo kentinde 49 yaşındaki saldırganın apartmanın balkonundan ateş açması sonucu biri polis 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

POLİSLER GELMEDEN İNTİHAR ETTİ

Güvenlik güçlerinin saldırganın evine operasyon düzenlediği aktarılan açıklamada, zanlının polisler gelmeden intihar ettiği belirtildi.

SİLAHLI KUVVETLERDE GÖREV YAPMIŞ

Olay yerine gelen Gürcistan İçişleri Bakanı Vakhtang Gomelauri, sivillere ve polise ateş açan saldırganın 2006’dan 2021’e kadar Gürcistan Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptığını ifade etti.

Saldırganın evinde ölü bulunduğunu dile getiren Gomelauri, ‘Özel kuvvetler olay yerine geldi . Ateşkes çağrısı yaptılar. Saldırgan, birkaç kez daha ateş açtı. Özel kuvvetler kapıyı açtığında bir silah sesi daha geldi. Yatakta yatıyordu saldırgan ve silah da yanındaydı. Bu personelimiz tarafından görüldü.’ diye konuştu.

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir