Gültekin Uysal’a Ümit Özdağ için ‘çocukluğunda tacize uğramış’ hakaretini küfürbaz Cemal Enginyurt yaptırmış

Altılı Masa'nın ortak mutabakat metni üzerinden kendisine yüklenen Özdağ'a Uysal, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile" ifadesi başlayan skandal bir paylaşım yaptı. Özdağ ise daha sonra Uysal'ın paylaşıp sildiği tweeti alıntılayarak "Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun" dedi. Uysal bu sabah saatlerinde "karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden" ifadelerini kullanarak özür diledi.

featured

Altılı masa geçtiğimiz günlerde ortak mutabakat metnini paylaşmıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yayımlanan metin ile ilgili “Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir?” sorusunu sordu. Açıklamasının devamında Özdağ, “Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye’yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın” dedi.

GÜLTEKİN UYSAL: İFTİRANI SANA YEDİRECEĞİM

Yaşanan bu gelişme sonrasında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından Özdağ’a verdiği yanıtta “Şeref yoksunu Ümit Özdağ’a cevabımdır” diyerek şunları kaydetti:

“Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan silemeyeceğin ‘bir darbecinin çocuğu olma’ travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim”

gültekin uysal

‘YA YAZMAYACAKSIN YA SİLMEYECEKSİN’

Özdağ, Uysal’ın yaptığı paylaşımı alıntılayarak “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun” dedi. Özdağ, Uysal’ın paylaşımını silmesi üzerine yaptığı yeni açıklamada “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin” dedi.

UYSAL’DAN ÖZÜR: ‘KASTIMI AŞAN ÇOK YANLIŞ BİR ÖRNEK ÜZERİNDEN CEVAP VERDİM’

Gültekin Uysal, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından özür dilediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum.”

Benzer Haberler
enginyurtkoruma-1
Cemal Enginyurt’un, ‘Korumam değil’ dediği Latif Şimşek’i darp eden Emrah Topal, Sedat Şahin’in adamı çıktı
cemal-enginyurtun-latif-simseki-dovmesi
Bir döneğin anatomisi! Bir zamanlar ülkücü olan Cemal Enginyurt, Selahattin Demirtaş için gazeteci darp etti
cemal-enginyurt-latif-simsek
Siyaset magandası Cemal Enginyurt canlı yayında gazeteci Latif Şimşek’e saldırdı
cemal enginyurt
DP’li Cemal Enginyurt’un Türk filmlerine konu olacak dönüşü!

PAYLAŞIMI CEMAL ENGİNYURT MU YAPTIRDI?

Türk siyasetinde kavga, küfür, hakaret haberleriyle gündemden düşmeyen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Gültekin Uysal’ın skandal paylaşımının ardındaki isim olduğu iddia edildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir