Beyoğlu’nda insanlık dışı görüntüler! Hamile eşi Gülseren Mamuş’u başından vurdu, intihar süsü vermek için caddeye taşıdı…

featured

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü saat 18.00 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 6 aylık bebeği olan ve aynı zamanda 1 buçuk aylık hamile 17 yaşındaki Gülseren Mamuş ve dini nikahlı eşi Suat Ö. (32), kıskançlık sebebiyle tartıştı. Kavganın sonrasında alkollü olduğu öğrenilen Suat Ö. evden çıkarak uzaklaştı.

Akşam saatlerinde ruhsatsız tabancasıyla eve dönen Suat Ö., Mamuş ile yeniden münakaşaya başladı. Çıkan kavgada bir el camdan dışarıya ateş eden Ö., ikinci açtığı ateşle Mamuş’u başından vurdu. Olayın sonrasında sesleri duyan Suat Ö.’nün kuzeni Ceylan K. odasından çıkarak salona geldiğinde Mamuş’u yerde kanlar içerisinde yatarken gördü.

KANLAR İÇERİSİNDE KALAN EŞİNİ KUCAĞINDA TAŞIDI

Dehşete kapılan kadın, çiftin evdeki Sergül Ö. adındaki 6 aylık bebeğini alarak odaya geçti. Tabancayı camdan dışarıya atan Suat Ö. sonrasında intihar süsü vermek için ağır yaralı eşi Gülseren Mamuş’u kucağına alarak dışarıya çıktı. Kanlar içerisinde kalan Mamuş’u kucağına alıp caddeye yürüyen Suat Ö., yoldan geçen Oğulcan K.’yı durdurup bindiği aracıyla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Yolda kalbi duran Gülseren Mamuş, hastanede yapılan müdahaleyle yeniden yaşama döndürüldü fakat beyin ölümü gerçekleşti, bir müddet sonra da yaşamını yitirdi. Genç kadının yapılan otopsisinde 1.5 aylık hamile olduğu gün yüzüne çıktı. Öfkeli kocanın genç kadını kucağında caddeye taşıdığı ve araca bindirdiği anlar ise kameralara yansıdı. Bu olay meydana geldiği sırada ise şahsın kuzeni, evdeki bebekle çıktığı caddede sinir krizi geçirdi.

KARISINI BAŞINDAN VURUP İNTİHAR SÜSÜ VERDİ

Olayın sonrasında Mamuş’un ölümüyle alakalı geniş çaplı çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eşi Suat Ö. ve evde bulunan kuzeni Ceylan K.’yı sorguya aldı. Suat Ö. ise ifadesinde, Mamuş’un evde kıskançlık krizine girdiğini evde ruhsatsız tabanca ile intihar ettiğini belirtti. Ceylan K. ise olay sırasında odada bulunduğunu, 2 tane silah sesi duyduktan sonra odadan çıktığını ve Mamuş’u kanlar içerisinde yerde gördüğünü ifade etti.

BEYOĞLU POLİSİ, İNTİHAR SÜSÜ VERİLEN CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Bunun üstüne Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, evde yaptığı çalışmalar neticesinde Suat Ö.’nün Mamuş’u tabancayla başından vurduğunu tespit etti. Tekrar ifadesi alınan Suat Ö., cinayeti itiraf etti. Evin dışına atılan tabancaya ve fişeklere ise polis tarafından el konuldu. Suat Ö. ise cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Emniyette çeşitli suçlardan 6 tane kaydı bulunan katil şüphelisi, işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülseren Mamuş’un cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’nda araştırmalarının tamamlanmasının sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası Sarıyer Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir