Gülşen sahne kıyafetiyle sınırları fena zorladı! Gözler İzzet Yıldızhan’a çevrildi…

Son zamanlarda sahne kostümleriyle konuşulan Gülşen yine çok iddialı bir seçim yaptı. Gülşen, Cahide'deki konserinde transparan kıyafetiyle dikkat çekti.

gülşen

Hadise, Gülşen, Simge ve Hande Yener gibi isimlerin konserlerindeki performansından çok tercih ettiği kostümler gündem olmaya devam ediyor. İzzet Yıldızhan da kadın sanatçıların sahne kıyafetleri hakkında fikirlerini belirtmişti.

İZZET YILDIZHAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Biraz bu topluma göre yaşamaları gerektiğini söyleyen Yıldızhan, “Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir” şeklinde konuşmuştu.

gülşen

YİNE GÜNDEM OLDU

Tartışmaya dahil olmayan Gülşen, konserde tercih ettiği kıyafetlerle adeta bildiğini okumaya devam ediyor. Dün akşam Cahide’de dinleyicileriyle buluşan Gülşen dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

https://twitter.com/capastockphoto/status/1482479100145156099?s=20

Gülşen bu sefer Cahide’de sahne aldı ve transparan tercih etti. İddialı tarzı sosyal medyayı ise ikiye böldü. Bazı takipçiler “Bu kadarı fazla derken bazıları ise kıyafetinin normal karşıladı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir